Fòrum Àgora-MOODLE

Actualització connector clickEdu

Actualització connector clickEdu

per Sina Pans -
Nombre de respostes: 3

Hola!

Teniu el connector clickEdu actualitzat per a la nova versió? Hi ha alguna cosa que no acaba de funcionar, clickEdu ha recomanat posar el nou connector però penso que nosaltres no el podem actualitzar...

Tinc el plugin del connector baixat, us ho passo per aquí?

En resposta a Sina Pans

Re: Actualització connector clickEdu

per ANTONI GINARD LLADO -
     Hola Sina,

Efectivament, vosaltres no podeu modificar el codi d'Àgora. Nosaltres agafem el codi font d'aquesta branca d'aquest repositori:


A mesura que hi publiquen canvis, els anem incorporant automàticament. En aquests moments, només ens falta el canvi del passat 19 de juliol. Si els desenvolupadors del connector han fet algun canvi addicional que hagi d'estar a Àgora, caldrà que, o bé el publiquin en aquest repositori (aquesta branca o una altra), o bé ens indiquin on podem obtenir el codi actualitzat.

Vàrem agafar el codi de la branca 3.6 perquè és el més actual que hi ha en el repositori, tot i que no estem segurs de què sigui totalment compatible amb el Moodle 3.11. En aquest sentit, cada vegada que preparem una versió nova revisem si hi ha cap branca específica per a la versió del Moodle que tenim a Àgora.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a Sina Pans

Re: Actualització connector clickEdu

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Sina,
avui hem posat una nova versió del connector de ClickEdu amb els darrers canvis que han fet, a veure si el que no acaba de funcionar bé ja ha quedat resolt.

Fins ara,
Mònica