Fòrum Àgora-MOODLE

Sobre la nova notació de completitud

Sobre la nova notació de completitud

de SALVADOR CARDONA PERIS -
Número de respuestas: 1

Bona tarda,

Deixeu-me que comenti la, al meu parer desafortunada, nova notació de compleció de les activitats a la pàgina principal d'un curs.

Abans de l'última actualització apareixia un quadradet discret a la dreta dels títols de les activitats, a la mateixa línia. Ara apareixen unes paraules descriptives al mateix nivell que els títols de les activitats a la línia posterior. El disseny de tot plegat queda una mica brut: destaca tant (o més, si considerem colorets!) l'estat de compleció de l'activitat que el propi títol de l'activitat.

Hagués estat millor aplicar una tipografia més petita, o, si es volia visualitzar més la compleció, convertir l'antic quadradet en alguna parauleta descriptiva en la mateixa posició.

Alguna vegada ja hem discutit aquí sobre el disseny més o menys atractiu entre Classroom i Moodle. Jo aposto 100% per Moodle, Classroom no li arriba ni al genoll però cal que "els de Moodle" tinguin en compte que el tamany disseny també importa.

En fi ... ja sé que possiblement des de l'equip de Cultura Digital no es pot fer gran cosa perquè el canvi està donat pel desenvolupament del propi projecte Moodle ... però aquí ho deixo!

En respuesta a SALVADOR CARDONA PERIS

Re: Sobre la nova notació de completitud

de MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Salvador,
a veure si de cara a les properes versions fan aquests botons una mica més discrets.
Per altra banda, et faig un suggeriment per si t'és d'utilitat. Si accedeixes a un curs, als paràmetres del mateix, pots desactivar que es vegin aquests botons de compleció a la pàgina principal del curs i que només es vegin quan accedeixes a l'activitat.


Fins ara,
Mònica