Donar de baixa usuaris (prof) de diferents cursos via csv

Donar de baixa usuaris (prof) de diferents cursos via csv

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Nombre de respostes: 3

Hola, 

quina instrucció hem de donar a l'arxiu csv per tal d'esborrar determinats usuaris de cursos de forma massiva via arxiu csv on tenim la relació d'usuaris i noms curts dels cursos? ens trobem, per exemple, que volem esborrar de diferents cursos els caps de departament que han canviat de càrrec i eren gestors de tots els cursos del seu departament i ara ho ha de ser algú altre. Per donar d'alta el nou cap, ja ho vàrem fer el curs passat: username, course1, role1 (manager, en aquest cas)... però com ho podem fer per donar de baixa als que ja no han d'estar en aquest curs identificant-los en els cursos corresponents per tal de no haver-los d'esborrar d'un en un? 

No sé si m'he explicat gaire bé... a veure si ho sabeu.

Gràcies!

En resposta a ANNA CASAMITJANA ROBERT

Re: Donar de baixa usuaris (prof) de diferents cursos via csv

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Anna,
només he trobat una possible opció, a veure si us serveix. Podeu fer servir el camp "enrolstatus#", aixó sí, el que farà serà suspendre la matriculació, però no desapareixerà l'usuari de la llista de participants.

enrolstatus# is optional as by default all newly enrolled users are set to active. If used a value of 1, it will suspend users in the course and if a user is previously set as inactive / suspended then a value of 0 will unsuspend them and make them active again.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Donar de baixa usuaris (prof) de diferents cursos via csv

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Gràcies Mònica,
de moment veig una mica complicat fer-ho així si tampoc acaba desapareixen l'usuari de la llista... com que de moment són pocs casos ja mirarem com ho fem. Segurament el més fàcil és donar els nous permisos al cap de departament nou i que ell gestioni la baixa de l'antic cap als cursos que vulgui.
Gràcies i bon estiu!!