Fòrum Àgora-MOODLE

Ocupació de l'espai

Ocupació de l'espai

per JOSE ANGEL CABRERO PICO -
Nombre de respostes: 5

Hola, 

l'ocupació del moodle a certs cursos és massa respecte al que hauria de ser o crec que hauria de ser. 

Amb aquest curs (enllaç), ocupa més de 800 Mb. Ja hem fet d'enllaçar tots el treballs, continguts, etc. Fins i tot, fem que els alumnes hagin de penjar el treball a través d'un enllaç. 

L'ocupació crec que hauria de ser molt petita, però en canvi és molt gran (800 Mb). 

Que pot ser que siguin arxius heretats? I si és així, puc esborrar-los sense por, i sense que em caigui el cor al terra?

Gràcies

En resposta a JOSE ANGEL CABRERO PICO

Re: Ocupació de l'espai

per XAVIER TARTERA AGRAMUNT -
Aprofito el mateix fil, perquè estem tenint problemes d'espai, cosa que també em sembla que no pot ser, i he observat que altra vegada segueix passant el fet de que encara que es reiniciïn els cursos per netejar dades a l'inici de curs, es donin de baixa els usuaris alumnes que ja no tenim, segueixen en el servidor els fitxers creats pels propis usuaris i d'altres del sistema, que cal anar borrant un a un; no hi ha cap manera més eficaç per alliberar espai? Els administradors de moodle ens tornarem bojos, perquè cal anar fitxer per fitxer que poden ser de moltes megues o de poques kas. i és molt lent.
En resposta a JOSE ANGEL CABRERO PICO

Re: Ocupació de l'espai

per XAVIER TARTERA AGRAMUNT -
I tenint el risc i el temor que comenta el José Angel, de borrar qualsevol fitxer que faci enviar-ho tot a can pistraus....
En resposta a XAVIER TARTERA AGRAMUNT

Re: Ocupació de l'espai

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Xavier i Jose Angel,
sembla que el Moodle deixa fitxers orfes si abans de reiniciar el curs s'eliminen els usuaris. Encara estem fent proves per delimitar correctament el problema.
Estem investigant la forma d'eliminar aquests fitxers però de moment, la nostra recomanació és que de cara al curs vinent, importeu el curs a un curs nou i elimineu l'antic. D'aquesta manera el curs no arrossegarà fitxers antics i orfes.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Ocupació de l'espai

per SANTIAGO COCERA GRACIA -
Hola,

Al nostre moodle tenim el mateix problema. El curs que més ocupa són 2,45Gb i no és possible. He fet còpia de seguretat de totes les trameses i ocupa 20Mb, entenc que no cópia els arxius entregats...Em demanen si ara a final de curs hi ha alguna manera de salvar tot un curs incloent les entregues dels alumnes?
També he reiniciat el curs (amb l'opció esborrar les trameses i esborrar participants alumnes), intentant reduir espai, ja que estic rebent cada dia avisos per espai de disc elevat...i el resultat és que el curs continúa ocupant molt espai i he vist que els arxius de les entregues dels alumnes encara es troben als fitxers del curs i s'han d'anar esborrant un a un cosa ineficaç per cada curs. Com s'importaria el curs a un curs nou per després eliminar l'antic? Ho he buscat però no ho trobo, si em podeu ajudar podré guanyar espai pel proper curs.
També aprofito per demanar una ampliació d'espai si pot ser, per poder acabar de fer còpies de seguretat i eliminar cursos aquest juliol.

https://educaciodigital.cat/insillabanyols/moodle/

Gràcies per l'ajuda i bona revetlla!