Horari per veure els informes d'activitat

Horari per veure els informes d'activitat

per Paz González -
Nombre de respostes: 1
Hola a tothom
Fins ara podiem veure en qualsevol moment els informes d'activitat dels nostres alumnes, cosa que venia bastant bé, ja què els alumnes quedaven bastant impactats quan a classe els ensenyaves qui havia entrat al curs i què havia fet.
Avui he vist que hi ha un horari per tal de veure els informes. Hi ha alguns professors que a casa no tenen Internet i aquest horari els és totalment incompatible amb la seva possibilitat de conectar-se.

MISSATGE QUE SURT: Aquesta operació no està permesa en hores punta. Podeu fer aquesta operació de dilluns a divendres abans de les 9:00, de 14:00 a 14:59 i després de les 22:00. Caps de setmana tot el dia.

A què ha estat degut aquest canvi? És una situació transitòria?
Ja ens direu alguna cosa.
Gràcies i endavant
Paz
En resposta a Paz González

Re: Horari per veure els informes d'activitat

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Paz,

Aquesta mesura s'ha pres per temes de rendiment. Aquest tipus d'operacions són molt costoses i amb els recursos que avui dia tenim a l'Àgora hem de prioritzar aquelles operacions que són vitals per funcionar per tal d'evitar aturades. Per això, durant les hores punta (segons un estudi que vam fer durant el curs passat) s'han desactivat tant les còpies de seguretat com els informes del cursos.

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar,

Pau