Fòrum Àgora-MOODLE

Paperera i eliminació de fitxers

Re: Paperera i eliminació de fitxers

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 2
Hola de nou, Gemma,
l'error ja està resolt, ja s'han eliminat els fitxers temporals.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Paperera i eliminació de fitxers

per GEMMA FABREGAS PUIG -
Hola de nou,
Disculpa les molèsties però continuem tenint problemes amb l'espai i no n'estem entenent ni el motiu ni funcionament. Després de la nostra conversa ens marcava al 74% (25% lliure, uns 8000MB dels 30000 assignats) i, avui, rebem un avís que estem al 124%.
Si actualitzo la informació del disc en el Moodle, em marca que està correctament...

D'altra banda, quan vam rebre el primer avís que havíem superat el 100% se'ns va assignar directament 40000MB sense haver-los demanat. Ara veig que hem retornat als 30000, tampoc sense demanar-ho. Hi ha alguna manera de mantenir 40 per tenir més marge i no haver d'estar en aquesta situació constantment?

Com puc revisar l'historial de moviments (pujades al servidor) per saber què està passant? És possible tenir accés a aquesta funció?

Gràcies per l'ajuda,
Gemma F.
En resposta a GEMMA FABREGAS PUIG

Re: Paperera i eliminació de fitxers

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Gemma,
nosaltres rebem també un resum dels missatges que rebeu de quota i en veure que estàveu a més del 100% vam ampliar la quota d'ofici.
El càlcul de quota de tots els centres és llarg i pot durar 48h, potser per això avui encara heu rebut l'avís, perquè no s'ha desat la quota nova.
Esperem a demà a veure si ja no rebeu el missatge. De totes maneres estarem pendents i si veiem que no teniu espai us l'ampliaríem d'ofici de nou fins que ja us surti correcte.

Fins ara,
Mònica