Fòrum Àgora-NODES

Proposta WP to Twitter

Proposta WP to Twitter

by CARLOS LOPEZ RODRIGUEZ -
Number of replies: 3

Benvolgudes,

des del Servei Educatiu de l'Alt Maresme tenim activat i funcionant la publicació automàtica a Telegram i és perfecte però voldríem donar un pas més ja que tenim més d'un miler de seguidors a Twitter. Ens aniria perfecte que incorporeu el pluguin WP to Twitter per tal de poder arribar a més persones en la nostra tasca de difusió de recursos educatius.

Salut i gràcies

Carlos López

CRP Maresme II

In reply to CARLOS LOPEZ RODRIGUEZ

Re: Proposta WP to Twitter

by MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Carlos,
traslladem la petició a l'Àrea de Cultura Digital per tal que valorin la petició.

Fins ara,
Mònica
In reply to CARLOS LOPEZ RODRIGUEZ

Re: Proposta WP to Twitter

by FRANCESC BUSQUETS BURGUERA -
Hola Carlos,

Per piular automàticament a Twitter les novetats que es publiquen a Nodes o a XTEC-Blocs podeu utilitzar una utilitat externa com ara IFTTT, que ofereix moltes possibilitats:

https://ifttt.com/connect/wordpress/twitter

Veuràs que no només serveix per publicar a Twitter: també pots fer-ho a moltes altres xarxes i serveis al núvol.

Estudiarem la possibilitat d'incorporar connectors de WordPress que ampliïn la difusió automàtica de les publicacions de Nodes a xarxes socials, tal com es fa actualment amb Telegram, però hem d'anar amb cura a l'hora de seleccionar aquests complements per garantir que funcionin bé, que s'ajustin a les nostres necessitats i que tinguin continuïtat pel que fa al seu desenvolupament. Tot això pot formar part d'una futura actualització important del servei Nodes, però no ho tindrem a curt termini.