Fòrum Àgora-NODES

autenticació amb Google

autenticació amb Google

par NURIA BRICHS GONZALEZ,
Nombre de réponses : 4

Hola,

estic intentant configurar Nodes per accedir-hi amb Google. Ho vaig fer com a pràctica del curs de Nodes i va funcionar a la primera. Ara ho intento amb un usuari del domini del centre i constantment em dona aquest error:

Crear proyecto: nodes ins sentmenat
hace 19 minutos
Se inhabilitó el servicio de Google Cloud Platform. Comunícate con tu administrador para restablecer el servicio en la Consola del administrador de G Suite.

(Jo soc l'administradora del domini i tinc habilitat Google Cloud Platform.)

També em diu això:
No cuentas con los permisos suficientes para ver esta página

Ho he intentat amb l'adreça xtec i em deixa, però llavors no trobo la manera d'afegir el domini insdesentmenat.cat. A més, tot l'apartat de credencials està canviat.

Alguna idea de què està passant? Haig de canviar alguna cosa més com a administradora?

Gràcies,

Núria Brichs


En réponse à NURIA BRICHS GONZALEZ

Re: autenticació amb Google

par MONICA GRAU PRIETO,
Hola, Núria,
pel que diu l'error és problema de la configuració del vostre Google Apps. T'adjunto una pàgina d'ajuda a veure si amb el que diu pots acabar-ho d'activar: https://support.google.com/a/answer/9197205?hl=es

Fins ara,
Mònica
En réponse à MONICA GRAU PRIETO

Re: autenticació amb Google

par NURIA BRICHS GONZALEZ,
Ja m'ha funcionat, gràcies! Sospitava que el problema anava per aquí. De totes maneres, m'ha costat una mica seguir totes les passes del tutorial perquè la consola de desenvolupadors ha canviat i res no és on diu que hauria de ser! No té més importància, amb paciència i remenant una mica acaba sortint.

Gràcies de nou,

Núria
En réponse à MONICA GRAU PRIETO

Re: autenticació amb Google

par NURIA BRICHS GONZALEZ,
Ara que ja tinc Nodes configurat per entrar amb Google volia fer-ho per Moodle també, però tot i que entro com a gestora, no trobo l'apartat Servidor, i per tant, no puc configurar OAuth ni obtenir la clau secreta de client. Si ha canviat, em podríeu dir per on hi haig d'accedir?

Gràcies.

Núria