Visualització pantalla completa vídeos youtube Genially inserit

Visualització pantalla completa vídeos youtube Genially inserit

per CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE -
Nombre de respostes: 1
Bona tarda,

Per les portes obertes, hem fet diversos vídeos de youtube inserits a un Genially. Des de  la url del genially directament sí es poden veure en pantalla completa, en canvi, si la presentació genially s'insereix amb embed al web Nodes de l'escola, quan reprodueixes el vídeo de youtube i li dones a "pantalla completa", diu que no és possible. Algú té idea de perquè pot passar? 

Si voleu mirar l'article, el tenim programat per publicar-se dilluns i es diu "Portes Obertes" (a l'apartat de projecte educatiu).

Hem estat molt temps treballant per poder donar a conèixer el nostre projecte educatiu i és una llàstima que ara no es pugui visualitzar correctament tota la feina que hem fet. 

Moltes gràcies pel cop de mà.
En resposta a CHRISTIAN ALVAREZ LUQUE

Re: Visualització pantalla completa vídeos youtube Genially inserit

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Christian,
sembla una limitació del propi Youtube, pensa que has fet una incrustació al Genially i després una segona incrustació al Nodes, per Youtube són dos saltes per dir-ho d'alguna manera i per això ho deu bloquejar. El que sí que hem vist és que si fas clic al mig del vídeo o a Youtube, s'obre el vídeo en una pestanya nova i per tant, els pares i mares podran veure'ls bé.

Per cert, molt bona feina!!!!

Fins ara,
Mònica