Fòrum Àgora-NODES

Logos Institucions al peu

Logos Institucions al peu

de MARTA GARRIGA GINESTA -
Número de respuestas: 4

Benvolguts,

voldria saber si puc posar els 3 logos de les institucions: Gencat, Ministerio i Fons Social Europeu com 3 imatges separades. Encara que hagués de modificar el giny RSS. 

Ja direu.

Adjunto captura actual de què he fet:

Peu


Moltes gràcies per avançat.

Una salutació ben cordial,

En respuesta a MARTA GARRIGA GINESTA

Re: Logos Institucions al peu

de MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Marta,
jo crec que queda prou bé com ho has posat, mirarem això de posar les tres imatges per separat, però no se segur que sigui possible.
Fins ara,
Mònica
En respuesta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Logos Institucions al peu

de MARTA GARRIGA GINESTA -
Moltes gràcies, estimada Mònica.

Una abraçada.
En respuesta a MARTA GARRIGA GINESTA

Re: Logos Institucions al peu

de JORGE DIAZ MORENO -
Hola! Potser us pot ajudar l'HTML personalitzat que fem servir nosaltres a https://agora.xtec.cat/iessalvadorsegui (faltaria canviar els enllaços a les imatges que tingueu penjades a la vostra web):

<a href="http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici"><img src="https://agora.xtec.cat/iessalvadorsegui/wp-content/uploads/usu2033/2020/06/educacio_h3-peu-web.jpg" style="width: 30%; height: 30%;" alt="Departament d'educació"></a><a href="http://www.mecd.gob.es/redirigeme/"><img src="https://agora.xtec.cat/iessalvadorsegui/wp-content/uploads/usu2033/2020/06/logo-vector-ministerio-de-educacion-cultura-y-deporte-web-peu-web.jpg" style="width: 29%; height: 30%;" alt="Ministerio de educación"></a><a href="https://ec.europa.eu/"><img src="https://agora.xtec.cat/iessalvadorsegui/wp-content/uploads/usu2033/2020/06/FSE_amb_lema-peu-web.jpg" style="width: 30%; height: 30%;" alt="Fons social europeu"></a>

Atentament,
Jorge