Fòrum Àgora-NODES

Logos Institucions al peu

Logos Institucions al peu

by MARTA GARRIGA GINESTA -
Number of replies: 4

Benvolguts,

voldria saber si puc posar els 3 logos de les institucions: Gencat, Ministerio i Fons Social Europeu com 3 imatges separades. Encara que hagués de modificar el giny RSS. 

Ja direu.

Adjunto captura actual de què he fet:

Peu


Moltes gràcies per avançat.

Una salutació ben cordial,

In reply to MARTA GARRIGA GINESTA

Re: Logos Institucions al peu

by MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Marta,
jo crec que queda prou bé com ho has posat, mirarem això de posar les tres imatges per separat, però no se segur que sigui possible.
Fins ara,
Mònica
In reply to MONICA GRAU PRIETO

Re: Logos Institucions al peu

by MARTA GARRIGA GINESTA -
Moltes gràcies, estimada Mònica.

Una abraçada.
In reply to MARTA GARRIGA GINESTA

Re: Logos Institucions al peu

by JORGE DIAZ MORENO -
Hola! Potser us pot ajudar l'HTML personalitzat que fem servir nosaltres a https://agora.xtec.cat/iessalvadorsegui (faltaria canviar els enllaços a les imatges que tingueu penjades a la vostra web):

<a href="http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici"><img src="https://agora.xtec.cat/iessalvadorsegui/wp-content/uploads/usu2033/2020/06/educacio_h3-peu-web.jpg" style="width: 30%; height: 30%;" alt="Departament d'educació"></a><a href="http://www.mecd.gob.es/redirigeme/"><img src="https://agora.xtec.cat/iessalvadorsegui/wp-content/uploads/usu2033/2020/06/logo-vector-ministerio-de-educacion-cultura-y-deporte-web-peu-web.jpg" style="width: 29%; height: 30%;" alt="Ministerio de educación"></a><a href="https://ec.europa.eu/"><img src="https://agora.xtec.cat/iessalvadorsegui/wp-content/uploads/usu2033/2020/06/FSE_amb_lema-peu-web.jpg" style="width: 30%; height: 30%;" alt="Fons social europeu"></a>

Atentament,
Jorge