Fòrum Àgora-MOODLE

Restaurar copia de seguretat

Restaurar copia de seguretat

by JORDI PLANAS LLORET -
Number of replies: 3

Bon dia,

estic treballant en un Servei Educatiu, nosaltres només tenim permís per gestionar la categoria i no podem pujar fitxers de 10Mb, he intentat pujar-ho a través de Drive, em surt el missatge "No es pot llegir el fitxer bé perquè no existeix, bé perquè hi ha problemes amb els permisos.", m'he assegurat que el fitxer tingui permisos de lectura per tothom que tingui l'enllaç.

Us agrairem un cop de mà.

In reply to JORDI PLANAS LLORET

Re: Restaurar copia de seguretat

by JOAN GUILLEN PELEGAY -
Hola Jordi,

A part del que diu la Mònica, si la incidència és respecte l'espai del Servei Educatiu a Odissea, afegeixo dos comentaris:

- Si és un curs que facilitat altra unitat i que ja està a Odissea, aquesta unitat us ha de facilitar, dins del propi Odissea, l'espai per fer la restauració. Ho apunto perquè és una pràctica habitual i sovint us comparteixen cursos per a que els restaureu als vostres espais. En aquests casos, s'ha de fer sempre la restauració "directa" (sense descarregar ni pujar al Drive ni enlloc).
- Si és un material extern, per restaurar-ho a Odissea, la persona administradora de l'espai s'ha de posar en contacte amb el nostre equip a odissea@xtec.cat

Això és tot.

Joan
In reply to JOAN GUILLEN PELEGAY

Re: Restaurar copia de seguretat

by JORDI PLANAS LLORET -
Gràcies Joan,
Sí, es tracta de cursos que ja estan a odissea.
Contactem amb la unitat.