Espai de memòria limitat

Espai de memòria limitat

per ANNA MASGRAU AZNAR -
Nombre de respostes: 1

Bon dia, a l'escola hem rebut un correu dient que el moodle el tenim ple. Vam demanar als mestres que eliminessin tot allò que no feien servir i fins i tot cursos sencers i tot i aixi segueix ple. Sabeu si des de l'administrador hi ha alguna manera d'esborrar ho be o poder mirar l'espai concret?


He estat mirant a la memòria i ens surt això:


De totes maneres, la directora ha demanat una ampliació, li ha concedit i avui ens han dit que tenim el moodle ple fins a un 111% i que poder ens el tancaran.


Algú em podria fer un mini tutorial de com fer-ho per esborrar-ho? Moltíssimes gràcies

En resposta a ANNA MASGRAU AZNAR

Re: Espai de memòria limitat

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Anna,
en aquesta pregunta freqüent (https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=461&mode=entry&hook=561) trobareu com consultar la quota (el que mostra la pantalla que envieu) i també les còpies de seguretat per eliminar-les i els cursos que teniu amb la mida de cadascun d'ells. Veig que teniu cursos de molts GB, el de cicle inicial ocupa 4GB. Potser esteu pujant vídeos o imatges molt grans?

Pel que fa al missatge que comentes dient que és possible que se us tanqui el Moodle, dir-te que això no és així. En cap cas es tancarà un Moodle per aquests motius sempre i quan s'estigui fent un ús adequat.

Per tal que continueu podent pujar fitxers, hem fet una ampliació d'ofici aquest matí veient que superàveu el 100%.

Fins ara,
Mònica