Fòrum Àgora-MOODLE

Problemes amb exercicis H5P

Problemes amb exercicis H5P

per MONTSERRAT PUJOL CAIMEL -
Nombre de respostes: 2

Hola, 

Tinc alguns exercicis H5P al moodle de 1r de batxillerat, al de 2n de batxillerat i al de 4t TIL. Algunes vegades, els alumnes no poden accedir-hi perquè directament els surt un missatge que AQUEST USUARI ENCARA NO HA TRAMÈS CAP RESPOSTA. Altres alumnes no tenen problemes per accedir-hi i d'altres, directament, no els surt la nota al qualificador.

Em podeu dir què hi ha de malament o què passa? Això sembla una loteria, i no me'n puc refiar gaire de si l'han fet i no els ha desat o la nota o ni tan sols l'han fet.

Gràcies per endavant.

En resposta a MONTSERRAT PUJOL CAIMEL

Re: Problemes amb exercicis H5P

per MONTSERRAT PUJOL CAIMEL -
Peroneu, m'he descuidat d'escriure l'adreça del meu curs de moodle de 1r batxillerat: https://educaciodigital.cat/ies-dperramon/moodle/course/view.php?id=462
El de 2n: https://educaciodigital.cat/ies-dperramon/moodle/course/view.php?id=83
I el de 4t: https://educaciodigital.cat/ies-dperramon/moodle/course/view.php?id=2886
En resposta a MONTSERRAT PUJOL CAIMEL

Re: Problemes amb exercicis H5P

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Montserrat,
no veig cap problema als cursos, ens hauries de donar més dades dels usuaris concrets amb problemes, ens ho pots enviar a agora@xtec.cat.
Pel que fa a la nota, tingues en compte que si l'alumne un cop a finalitzat l'activitat hi torna a entrat, s'elimina la nota obtinguda. Aquest és el comportament del plugin i nosaltres no el podem canviar, esperem que en un futur, aquest error es resolgui.

Fins ara,
Mònica