Fòrum Àgora-MOODLE

No podem actualitzar dades dels alumnes inscrits amb Oauth 2

No podem actualitzar dades dels alumnes inscrits amb Oauth 2

per SANTIAGO MAULEON MIRO -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

El nostre institut utilitza Google suite, de manera que donem a cada alumne un compte de correu. Aquest curs ho hem aprofitat per activar l'accés a Moodle autenticant-se amb Google, això ens estalvia haver-los de donar d'alta.

El problema ha vingut quan hem intentat actualitzar les dades dels usuaris. En concret, voliem agrupar-los per cohorts. Hem penjat un .csv amb totes les dades però hi ha hagut molts errors. Al llistat de sortida (adjunto una captura) es pot veure com fallen els usuaris que no tenen ID. Donen un "error desconegut" i a la columna del correu s'indica "adreça duplicada".

N'he mirat uns quants dels que donen error, i són alumnes de primer curs que entren amb el mètode d'autenticació Oauth 2. Dedueixo que són usuaris recents, que mai no han estat donats d'alta (els del curs passat sí que els vam afegir nosaltres). Aquests des del primer dia entren autenticant-se amb el servei de google.

Sí que els podem anar afegint a les cohorts de forma manual, però volem trobar una manera d'automatitzar-ho, o bé el curs que ve ens replantejarem això de no donar-los d'alta.

Gràcies per endavant


Adjunt Error moodle.png
En resposta a SANTIAGO MAULEON MIRO

Re: No podem actualitzar dades dels alumnes inscrits amb Oauth 2

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Santiago,
si al document només hi ha nom d'usuari i cohort, ja hauria de funcionar, de totes maneres, passa'ns el CSV per correu a agora@xtec.cat i ho revisem. Per la captura veig això de l'adreça duplicada, i per altra banda que heu posat autenticació manual, segurament el sistema no identifica com un usuari diferent.

Fins ara,
Mònica