Fotos al perfil

Re: Fotos al perfil

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0
Hola, Carme,

el rol alumne té per defecte el permís heretat, és a dir, agafa el permís de l'usuari autenticat, vosaltres havíeu donat el permís al rol alumne i l'havíeu tret del rol autenticat, per això als cursos podien pujar fitxers, però no al seu perfil. Quan un alumne edita el seu perfil general del Moodle, es fa servir el rol autenticat ja que fins que no entra a un curs, el sistema no sap que és un alumne.

Nosaltres no toquem cap permís, potser amb l'actualització se n'han afegit de nous, però la configuració que tenen els rols per defecte hauria de ser correcte i servir per tothom en termes generals. El sistema de rols de Moodle és un sistema de rols heretats, potser us sembla que un rol té més permisos del compte però no és així.

Tal com us comentava, jo deixaria els rols amb els paràmetres per defecte i si després veieu alguna cosa que no us quadra ens ho dieu i ho revisem. Si ens doneu algun exemple concret mirem d'explicar-vos-ho el millor que puguem.

Ahir vaig trobar un article on això està prou ben explicat, potser us és d'utilitat: https://www.evirtualplus.com/roles-permisos-moodle/

Fins ara,
Mònica