Fòrum Àgora-MOODLE

Paquets scorm eoi campus

Paquets scorm eoi campus

per XAVIER PASCUAL CALVO -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

Importo amb èxit paquets scorm al Moodle dAlexandria però és impossible veure els videos que hi contenen. Amb cap dels navegadors. Crec que té a veure amb flash player...pot ser? Hi ha solució? És una gran llàstima no poder fer servir aquests materials...

Merci!

En resposta a XAVIER PASCUAL CALVO

Re: Paquets scorm eoi campus

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Xavier,
doncs efectivament és pel Flash. Taslladarem la consulta als responsables de l'aplicació perquè estiguin al cas del problema si no ho estan encara.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Paquets scorm eoi campus

per ROBERTO ENRIQUE FERNANDEZ HERNANDEZ -
Bon dia,

A mi em passa el mateix amb els paquets SCORM de l'EOI Campus. Sabem alguna novetat al respecte? Els meus alumnes d'un curs semipresencial els utilitzen prou i, fins ara, encara no han pogut fer cap actividad de video i audio.

Salutacions!

Robert Fernández
En resposta a ROBERTO ENRIQUE FERNANDEZ HERNANDEZ

Re: Paquets scorm eoi campus

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Robert,
si encara us funciona el Flash al navegador ho podeu seguir fent servir, ara bé, arrel del missatge del company, hem vist que els vídeos i àudios no es mostraven després de la migració, tot i tenir encara actiu el Flash. Tenim resolta la incidència i de cara a la propera pujada quedarà resolt. De moment no us puc avançar la data perquè just ahir se'n va fer una.

Tingueu en compte però que a partir de gener de 2021 el Flash deixarà de funcionar de forma definitiva i de moment no està previst migrar aquests continguts. El tema està en mans de les persones responsables i del CTTI.

Fins ara,
Mònica