Amagar les activitats no mostrades del resum de compleció d'activitats

Amagar les activitats no mostrades del resum de compleció d'activitats

per ANA MARIA BERRIOS BOCANEGRA -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

M'agradaria saber si és possible amagar en el resum de la compleció d'activitats totes les activitats que no he mostrat i que per tant no han de completar. Resulta impossible veure les activitats que els meus alumnes sí han completat i els noms de qui les ha fet perquè aquesta informació mai pot sortir junta a la pantalla. Crec que la manera en què es mostren els informes, la participació en els cursos i les complecions de l'activitat és molt poc clara. És una llàstima que tampoc es pugui saber el temps que passen en les activitats, per exemple (jo no ho sé veure) ni tan sols, com he dit abans, accedir fàcilment al resum de les activitats que ells han marcat com fetes en aquests moments en què és important saber el que fan els alumnes online. Serien millores a tenir en compte en una futura actualització de la versió a Moodle.

Gràcies

Salutacions,

Anna Berrios

EOI Esplugues

En resposta a ANA MARIA BERRIOS BOCANEGRA

Re: Amagar les activitats no mostrades del resum de compleció d'activitats

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Anna,

miro de respondre't entre línies:

M'agradaria saber si és possible amagar en el resum de la compleció d'activitats totes les activitats que no he mostrat i que per tant no han de completar.

Aquestes activitats es poden excloure de l'informe si dehabilites la compleció de dites activitats. Cal tenir en compte que pots mirar la compleció des de dos llocs.

1. Compleció del curs (configuració): en aquest apartat es configura les activitats necessàries per donar com a completat el curs. De totes les activitats configurades amb la compleció, es poden triar les necessàries per a ser superat.

2. Compleció del curs (informe): aquest apartat només apareix si la compleció del curs està configurada. Mostra les activitats i paràmetres triats al punt anterior.

3. Compleció de l'activitat (informe): aquí apareixen totes les activitats que tenen configurada la compleció. Segurament és aquesta la pantalla que estàs mirant i per això t'apareixen totes. La solució com et deia, és deshabilitar la compleció de les que no t'interessin.

Resulta impossible veure les activitats que els meus alumnes sí han completat i els noms de qui les ha fet perquè aquesta informació mai pot sortir junta a la pantalla. Crec que la manera en què es mostren els informes, la participació en els cursos i les complecions de l'activitat és molt poc clara.

Tots dos informes de compleció permeten descarregar un full de càlcul amb les dades. És interessant en cursos amb moltes activitats. Pel que expliques els teus en deuen tenir moltes i per això no t'apareix sencer a la pantalla.


És una llàstima que tampoc es pugui saber el temps que passen en les activitats, per exemple (jo no ho sé veure) ni tan sols, com he dit abans, accedir fàcilment al resum de les activitats que ells han marcat com fetes en aquests moments en què és important saber el que fan els alumnes online.

Per veure informes dels alumnes, el que jo et recomanaria és accedir al perfil de l'alumne i a l'apartat Informes, entrar a l'Informe complet. Allà et pots fer una idea del que ha fet l'alumne en general al curs.

Una altra opció per visualitzar el temps emprat és entrar a l'activitat i fer clic a l'eina d'engranatge i triar "Registres". En aquesta pantalla pots filtrar per usuari i veure els registres de cadascun d'ells en una activitat concreta. És una pàgina poc amigable però útil a l'hora d'analitzar què fan els usuaris.

Si ens passes un curs concret i què vols saber exactament, podem mirar de dir-te quina és la millor forma de recuperar la informació.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Amagar les activitats no mostrades del resum de compleció d'activitats

per ANA MARIA BERRIOS BOCANEGRA -
Hola Mònica,
Moltíssimes gràcies perquè em mostres amb molt detall alguna visualització de la compleció d'activitats que no coneixia. Crec que ja puc anar fent. Sí, el meu curs té moltíssimes activitats i per això és complicat, però no vull desmarcar-les perquè és una guia de les activitats que he preparat jo, ja que en tinc d'altres que no són meves.
Salutacions,
Anna
EOI Esplugues