Fòrum Àgora-NODES

Activació plugin

Re: Activació plugin

per FCO. JAVIER HERNANDEZ VILA -
Nombre de respostes: 0
Perfecte! Pel que fa a la publicació a Instagram, el Zapier és l'únic automatitzador que coneixem que permet penjar-hi fotos (i només en comptes "for Bussiness)". Vam intentar crear un ZAP que publiqués directament a Instagram des de l'RSS del Nodes però no hi havia manera d'extreure la foto destacada de l'últim post de la RSS... i ens en vam adonar que a IFTTT sí que hi ha una opció :

Així s'extreu la primera imatge que apareix a la feed de la Portada i es guarda a una carpeta del Drive.  I ara sí que podem crear un ZAP que ens publiqui a Instagram els "nous documents en una carpeta del Drive" concreta i aprofitem el títol del nou arxiu per passar-li el títol de la publicació (el que seria més complicat de passar-li és l'enllaç, per allò dels caracters prohibits "/", etc).

I encara ens queda per superar un últim escull : com que per optimitzar recursos de càrrega i descàrrega Nodes utilitza les miniatures de les fotos de WordPress ens passava que la primera foto que sortia a la feed dels post nous era d'un tamany ben petit i a l'ampliar-se quan es publicava perdia molta reolució... així que vam optar per desactivar les miniatures de les fotos del Nodes posant a 0 totes les opcions de "Configuració/mèdia":I va funcionar!   

Esperem que les nostres explicacions us serveixin d'ajudi. Ja ens explicareu   ;)