Fòrum Àgora-MOODLE

Assignar una tasca només a un grup classe.

Assignar una tasca només a un grup classe.

per MONICA SANS RAMOS -
Nombre de respostes: 1

Hola a tothom,


Tenim un curs a Moodle amb dues professores i 3 grups, una té un grup i l'altre 2. Inicialment vàrem crear una tasca i la vam duplicar per cada grup, amb les restriccions d'accés per cada grup segons una data de lliurament. El problema que ara ens ha sorgit és que a l'hora de qualificar, resulta que en cada alumne apareixen 3 tasques, que són iguals, en l'informe qualificador, quan en realitat només hi hauria d'haver una.

Després de remenar hem vist que el millor es crear una única tasca i amb les restriccions configurar els lliuraments segons els grups i no duplicar tasques, això ho hem fet amb les noves tasques que hem creat, però amb aquesta primera tasca tenim un problema:

ja tenim lliuraments fets en cada tasca així que no les podem esborrar i modificar a una única tasca. La pregunta és: podem d'alguna manera configurar cada tasca per a un únic grup, de forma que en l'informe qualificador cada professora veiem només una tasca per cada alumne dins de cada grup classe? es pot modificar la configuració un cop lliurades les tasques per part de l'alumnat? es pot assignar una tasca només a un grup classe?


Us envio una imatge:

tasca

Segur que és possible però no ho sé veure.


Moltes gràcies per avançat!

Salutacions,


Mònica


En resposta a MONICA SANS RAMOS

Re: Assignar una tasca només a un grup classe.

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Mònica,
un cop trameses les tasques no és possible fer aquests canvis. Tal com dius, cal configurar una única tasca amb grups separats. L'únic que podríeu fer és reconfigurar una de les tasques i demanar a l'alumnat que les torni a trametre.

Pel que fa a la segona pregunta, efectivament es pot configurar per a només un grup, però tal com us ha passat, sortirà la tasca també al qualificador dels altres grups.

Fins ara,
Mònica