Fòrum Àgora-MOODLE

Hora tancament fòrum

Hora tancament fòrum

per MIREIA GRANE SURIÑA -
Nombre de respostes: 6

Hem establert les 10pm com a hora de tancament del fòrum però a l'alumnat no li surt pm. Només li surt les 10. A nosaltres ens surt pm i a ells no. La zona horària del perfil és la mateixa. Què estem fent malament? Adjunto imatges.

Gràcies

Paràmetres fòrum

Professorat veu això:

L'alumnat veu això:

En resposta a MIREIA GRANE SURIÑA

Re: Hora tancament fòrum

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Mireia,
segurament no feu res malament, ens pots passar l'enllaç del fòrum?

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Hora tancament fòrum

per MIREIA GRANE SURIÑA -
En resposta a MIREIA GRANE SURIÑA

Re: Hora tancament fòrum

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Hola Mireia,

Potser la Mònica, entrant al curs, pot veure alguna altra cosa... però en principi sembla un problema de configuració d'idiomes dels ordinadors que ho estan mirant. Potser podeu fer proves en diferents màquines per mirar què passa... El que jo veig:
- En els dos exemples, el text de Moodle està en anglès. Entenc que així està configurat el curs, ja sigui imposant l'idioma o s'ha triat expressament en la sessió d'usuari.
- Llavors el que no quadra és que l'apartat de la data no estigui en anglès. Pot ser que no estigui bé la configuració de llengües del sistema operatiu de les màquines, o almenys que no estigui ben configurat l'anglès.
- En tot cas, independentment d'aquesta correspondència, és a nivell de sistema operatiu on es decideix com es mostren les dates. Sovint, en les configuracions per defecte apareix l'anglès amb am/pm i català i castellà en format 24h... però això es pot canviar.

Total... Mentre la Mònica no ho miri, val la pena fer proves amb altres màquines o sistemes operatius, i provar també com es veu configurant el curs amb les altres llengües. Potser això dóna més llum.

Joan
En resposta a JOAN GUILLEN PELEGAY

Re: Hora tancament fòrum

per MONICA GRAU PRIETO -
Gràcies pels teus comentaris, Joan!
Ja hem trobat l'origen del problema i a més està relacionat amb aquest altre fil del calendari.

El problema es que falten uns fitxers de configuració al servidor. Mirarem de resoldre-ho el més aviat possible, però no us podem donar una data concreta.

Fins ara,
Mònica