Tothom veu la tasca del seu grup

Tothom veu la tasca del seu grup

per MARTA PEREZ NOVALES -
Nombre de respostes: 2

Hola,

M'he adonat que quan poso una tasca en una aula on hi ha dos grups, per defecte l'alumnat pot veure les tasques de la resta del seu grup. A més, només que una persona lliuri la seva tasca, a mi a la pantalla se'm marquen les tasques de tot el grup com lliurades, encara que no sigui així.

Adjunto una captura de pantalla de la configuració de la tasca on es veu que l'opció "Students submit in groups" (els estudients lliuren la tasca en grups) està marcada "YES" per defecte i jo no la puc canviar. Amb versions anteriors de Moodle mai no m'havia passat això. Gràcies.


En resposta a MARTA PEREZ NOVALES

Re: Tothom veu la tasca del seu grup

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Marta,
aquest és un error habitual, en comptes de configurar la tasca per grups separats a l'apartat Paràmetres comuns de mòduls, ho heu fet a l'apartat de Tramesa en grup. Això vol dir que quan un alumne tramet la tasca, queda tramesa per a tots es usuaris. Un cop s'ha tramès una tasca, ja no es pot modificar el paràmetre.

En aquest casos el que caldria fer és duplicar la tasca i editar-la per canviar aquest paràmetre, com no tindrà cap tramesa, ho podràs fer.

Fins ara,
Mònica