Fòrum Àgora-MOODLE

Missatges del fòrum que no s'envien

Re: Missatges del fòrum que no s'envien

per JAUME GEBELLI BORRAS -
Nombre de respostes: 1
Bona tarda Monica,
A nosaltres ( INS GAUDÍ ) també tenim aquest problema aquest curs. El curs passat quan el professorat escrivia a l'apartat del moodle d'avisos i notícies l'alumnat rebia la notificació per correu.
Aquest curs arriba al professorat i no a l'alumnat, a més sols poden marcar a les preferències: Subscriu-me si responc al fòrum (no tenen opció de respondre i la subscripció la tenen posada com a obligatòria pel professorat).
He anat a la configuració Administració del lloc | Notificacions per comprovar si s'executa el cron ( tal com comentes en un apartat d'aquest fil ), i em surt el missatge següent:
" The time between the last two runs of the cron maintenance script was over 200 seconds. We recommend configuring it to run more frequently. "

Em pots donar un cop de ma per tal de configurar-lo .

Gràcies per endavant.
Jaume Gebellí
Coord.TIC INS GAUDÍ
En resposta a JAUME GEBELLI BORRAS

Re: Missatges del fòrum que no s'envien

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Jaume,
hem accedit com administradors al vostre lloc i faltava desar es paràmetres de la darrera actualització. Suposo que tu has accedit com a gestor i per això no t'apareixien.

En principi ara hauríeu de rebre aquests missatges. Si no és així, passa'ns l'enllaç a un fòrum concret que no us funcioni i ho revisem.

Fins ara,
Mònica