Fòrum Àgora-MOODLE

Dubtes estructura Moodle Eix

Re: Dubtes estructura Moodle Eix

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola, Maria Elena,

miro de respondre't entre línies:

Si per categories tinc els cicles i cada cicle té dos cursos que són 1r i 2n.... i resulta que volem que les àrees pugin tenir els seus temes (per tant ser cursos)... què faig? passo els cursos de primer a sisè a categories i llavors creo els cursos per a les àrees?

Si el que voleu és tenir un curs per a cada matèria, sí, el que hauríeu de fer per organitzar-ho és crear una categoria per a cada curs, i a dins crear els cursos amb les matèries. Efectivament és com se sol fer.

Una altra pregunta: som escola de primària i no voldria que d'entrada tinguessin la visió de tots els temes, per a no atabalar amb tanta informació.... Els poso en ocult, o hi ha alguna manera d'amagar els temes que pengen de cada curs?

Pots amagar-los i anar-los fent visibles a mida que els necessiteu. Efectivament així es faran menys embolic. També et recomano que no posis molts continguts a cada tema perquè ho vegin més clar.

Per últim: volem utilitzar icones per a fer-ho més visual, hi ha alguna manera de poder organitzar les icones en dues columnes?

El format senzill per temes no permet triar quantes columnes fa servir per les icones, aquestes s'adapten a la mida de la pantalla.

Fins ara,

Mònica