Fòrum Àgora-MOODLE

Els alumnes no veuen cursos i no es poden incriure

Els alumnes no veuen cursos i no es poden incriure

per FRANCISCO JOSE LOPEZ HERVAS -
Nombre de respostes: 2

Hola a tots, a partir de la última actualització que s'ha fet del moodle, amb tots els canvis de servidor, ens trobem que els alumnes no es poden inscriure al nostres cursos de l'Institut Polinyà perquè no són visibles, com podeu veure a la imatge següent:

7974889494?profile=RESIZE_710x

Les inscripcions les feien els mateixos alumnes tot accedint al curs i posant la clau d'inscripció que se'ls donava i quedaven inscrits curs i grup d'usuaris que tenien assignat. Tot això ha desaparegut i ens trobem amb una situació complicada per poder-los inscriure; fer la inscripció manual de tots els alumnes dels diversos cursos i grups.

Algú ens pot ajudar a aconseguir que els alumnes, puguin tornar a veure els cursos que hi ha al nostre moodle, igual que ho fan els convidats que, curiosament, sí tenen aquesta opció? tal com es pot veure a l'imatge següent:

7974839094?profile=RESIZE_710x

Salut i gràcies!

En resposta a FRANCISCO JOSE LOPEZ HERVAS

Re: Els alumnes no veuen cursos i no es poden incriure

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Francisco,
hem vist que havíeu editat el rol d'usuari autenticat i aquest era el problema. Ara, si l'alume va a "Inici" veurà la llista de cursos tal com es veuen abans d'accedir-hi.
Recordeu que no és recomanable editar els rols si no esteu segurs del que feu, perquè sovint donen problemes com aquests.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Els alumnes no veuen cursos i no es poden incriure

per FRANCISCO JOSE LOPEZ HERVAS -
Gràcies Mònica. Sols comentar que la edició de rols la vam tocar perquè no funcionava des d'un bon principi la visualització de cursos, per intentar solucionar el problema que es va generar després del canvi de servidors que es va fer amb el moodle. La llàstima és que no ens hem sortit i encara hi havia el mateix problema. La teva intervenció veig que ha sigut molt satisfactòria,

Moltes gràcies i Salut!