Fòrum Àgora-MOODLE

Crear cursos en bloc

Crear cursos en bloc

per JOSEP BAIRAGUET GUAL -
Nombre de respostes: 2

Bones de nou,

M'he descarregat l'arxiu per poder crear cursos en bloc des d'aquí https://odissea.xtec.cat/course/view.php?id=64622#section-0

Segueixo  tot pas a pas com explica el tutorial, però no hi ha manera de que funcioni i em crei els cursos, surt això:


I aquest és l'arxiu que descarrego des de l'odissea:

SaluTACions

Josep

En resposta a JOSEP BAIRAGUET GUAL

Re: Crear cursos en bloc

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Hola Josep,

L'arxiu que utilitzes és una plantilla que es va fer per ajudar als centres que s'iniciaven a Eix des de zero, durant el confinament.
Pots fer servir la plantilla (que "desplega" una estructura genèrica) o modificar-la segons les vostres necessitats. Però la clau del problema que tens és el camp que indica la categoria ("category"). Els valors que té la plantilla són els de la maqueta inicial de l'Eix. O no és el vostre punt de partida o l'he modificat.

Què cal fer?
Has de navegar per la vostra estructura de Moodle i veure les categories (apartats) que teniu. L'enllaç a cada categoria (pots entrar i mirar la url o només posar-te a sobre i mirar on apunta) t'indica la "id" de la categoria. Veuràs que acaba en un "?categoryid=x" on "x" és el número.
Llavors has d'editar la plantilla i canviar aquests números pels correctes, depenent de la vostra estructura i de com vulguis organitzar les seccions.

Atentament,
Joan