Manteniment Nodes

Re: Manteniment Nodes

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 3
Hola, Vicent,
en principi quan es fan actualitzacions no hi ha gairebé mai aturada de servei. Quan n'hi ha ho posem des forma explícita al site de manteniment dient de forma explícita que hi ha aturada del servei.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Manteniment Nodes

per VICENT EDUARD REVERT ARNAU -
Hola Mònica,
Ara acabo de veure que cap web de Nodes d'EOI funciona avui perquè s'està fent la migració. Per exemple, per les EOIs això és un gran problema perquè avui s'està fent la matrícula de llista d'espera i el públic no pot accedir als webs. Aquest és el problema que volem evitar, que el web no estigui disponible en moments crítics del curs com avui. Planificar una migració de servidors en dia laboral i període de matrícula és un desastre per centres com els nostres. Això ens fa replantejar el canvi a Nodes perquè no ens hi podem refiar. Crec que no s'ha de deixar els centres sense web d'aquesta manera i menys en setembre.
En resposta a VICENT EDUARD REVERT ARNAU

Re: Manteniment Nodes

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Vicent,
efectivament avui es feia la migració dels serveis de les EOI al servidors nous. Tingues en compte però que aquesta actuació, un cop feta, ja no s'haurà de fer més. Les modificacions habituals durant el curs són canvis menors i sense tall de servei. I, a l'estiu, es fa una actualització major que, normalment (depèn de la versió de Moodle o de WordPress) no comporta tampoc aturada de servei.

Pel que fa a la data triada, pel que dius gens encertada, t'he de dir que aquesta va ser validada pels responsables de les Escoles Oficials d'Idiomes dels Departament d'Educació. Malauradament l'equip tècnic no teníem constància d'aquestes dates de matriculació.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Manteniment Nodes

per VICENT EDUARD REVERT ARNAU -

Hola Mònica,

Gràcies per tots els aclariments. Si això només passa en cas de trasllat de servidors, entenc, tal com expliques, que no ens ha de preocupar realment. M'ha sorprès que passés just avui en dia de matrícula perquè és exactament el motiu pel qual la direcció no té clar el traspàs a Nodes. Els hi faré arribar tot el que m'has explicat. Pel que fa a la validació per part dels responsables d'EOI, només ens van avisar que avui hi hauria aturada a Moodle. Llavors entenc que tot està allotjat al mateix servidor, tant Nodes com Moodle. En qualsevol cas, gràcies per tot!

Vicent