Fòrum Àgora-MOODLE

Problema amb un curs

Problema amb un curs

per MARIA ANTONIA VARA CIFRE -
Nombre de respostes: 3

En aquest curs hi ha un problema de visualització que no puc solucionar.

Ens ho podeu mirar? Jo he revisat els enllaços però no trobo el problema.

https://educaciodigital.cat/ies-viladegracia/moodle/course/view.php?id=510#section-2

Merci

En resposta a MARIA ANTONIA VARA CIFRE

Re: Problema amb un curs

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Mar,
ja ho teniu arreglat, el problema estava en el contingut del Tema 2, hi havia una llista amb errors d'HTML.
Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problema amb un curs

per MARIA ANTONIA VARA CIFRE -
Hem sap greu Mònica, però en tenim un altre:
https://educaciodigital.cat/ies-viladegracia/moodle/course/view.php?id=142

Perque passa això? És per algun requeriment de la nova versió? Els profes me diuen que no han canviat res i també has de saber que els alumnes el veuen be.
Raro no?
En resposta a MARIA ANTONIA VARA CIFRE

Re: Problema amb un curs

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Mar,
hem provat a restaurar el curs a un Moodle amb la versió anterior i l'error es dóna també.
Això passa normalment quan copieu i enganxeu d'un Word, que s'arrosseguen estils malament i el curs és desmunta. En concret en aquest curs el problema era que hi havia una llista mal feta. Fixa't en aquest bullet:

Si mirem l'HTML veiem que no està complert:


Una llista es construeix així:
<ul>
<li>xxxx</li>
<li>uuu</li>
</ul>

Com pots veure a la imatge, el primer <li> no té cap <ul> al davant ni el </ul> al darrera. Quan el curs carrega, es construeix malament i per això es desmunta.

Els alumnes ho veien bé perquè aquesta tasca està oculta i ells no la veuen, llavors com no s'intenta construir l'HTML erroni, no es desconfigura.

La solució és no copiar ni enganxar del Word.

Fins ara,
Mònica