Fòrum Àgora-MOODLE

[RESOLT] Bloquejar el camp de correu electrònic

[RESOLT] Bloquejar el camp de correu electrònic

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Nombre de respostes: 3

Hola, ho he mirat de buscar per aquí i per l'admin del moodle però no ho acabo de trobar i no pot ser molt difícil. Voldríem que els usuaris (sigui qui sigui) pugui visualitzar el seu correu electrònic des del perfil d'usuari però que no puguin editar aquest camp i, per tant, canviar-se el correu que els ve imposat. 

Es pot fer, oi? 

Per altra banda, ara a la llista d'exploració d'usuaris no podem visualitzar el camp de correu, abans es veia, què pot haver passat?

Gràcies i bona entrada de curs.


In reply to ANNA CASAMITJANA ROBERT

Re: Bloquejar el camp de correu electrònic

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola, Anna,
si vas a Administració del lloc | Connectors | Gestió de l'autenticació podràs editar els paràmetres del mètode d'autenticació que tingueu configurat i definir quins camps podem modificar els usuaris.

Pel que fa a l'adreça electrònica dels usuaris, heu d'anar a Administració del lloc | Usuaris | Permisos | Política d'usuaris i a l'apartat "Mostra la identitat de l'usuari" marcar el que voleu que aparegui.

Fins ara,
Mònica

Fins ara,
Mònica
In reply to MONICA GRAU PRIETO

Re: Bloquejar el camp de correu electrònic

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Com sempre, mil gràcies!!! és que cal anar al lloc precís i mira que feia cerca pel cercador però res, i tampoc ho havia trobat per aqui, ja miro de buscar-ho abans de preguntar... tot solucionat!!!! sou genials!!!