Fòrum Àgora-MOODLE

Amplada blocs laterals

Amplada blocs laterals

per CFA Mestre Esteve . -
Nombre de respostes: 1

Bon dia,

1.El menú plegable es pot editar i afegir el que vulguis?

2. No es podrà MAI recuperar els submenús? Hi ha alguna alternativa per posar un menú desplegable a la pàgina principal?

3. Es pot canviar l'amplada dels blocs laterals i donar més espai a la xona central? (Si el menú plegable té limitacions, per nosaltres els blocs laterals són molt útils!).

Gràcies per endavant.

En resposta a CFA Mestre Esteve .

Re: Amplada blocs laterals

per ANTONI GINARD LLADO -
Bona tarda,

Si et refereixes al menú del costat del logotip del Departament, no, no es pot editar. És un menú contextual, cosa que vol dir que el seu contingut varia segons en quin punt del lloc et trobes: a la primera pàgina, dins d'una categoria, dins un curs, fent una activitat... El meu suggeriment és que entreu a diferents parts del Moodle i mireu el seu contingut. Està pensat per contenir els enllaços que s'utilitzen de manera més habitual quan els usuaris són en aquella pàgina.

Sobre els submenús, ho intentarem resoldre, però no et puc donar cap garantia. És una restricció que ens ve donada i resulta molt complex fer-hi canvis.

Pel que fa a l'amplada dels blocs laterals, et recomano que miris aquesta intervenció del Francesc Busquets on explica com modificar-la. El Francesc proposa dos valors (200 i 215 píxels) que jo trobo una mica petits. Et suggereixo provar 300 i 315, o 400 i 415.


Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora