Fòrum Àgora-MOODLE

Càrrega massiva de cursos afegint gestors

Càrrega massiva de cursos afegint gestors

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -
Nombre de respostes: 3

Hola, hem fet una pujada massiva de cursos (220!!) però no hem trobat si al mateix pujar-los hi pot haver un camp que també carregui per defecte un gestor/professor editor al curs... ja que sinó hem de passar per cada un dels 220 cursos per assignar-los! no sembla gaire viable.

Què ens caldria saber? id del que seria el gestor? quin nom tindria aquest camp? no hem sabut trobar-ho al lloc moodle, sinó, com seria aconsellable fer-ho? Per altra banda, en la càrrega massiva del curs s'hi podria posar la inscripció per cohorts? 

Per a la pujada massiva hem fet servir aquests camps i una plantilla bàsica:

shortnamefullnamecategoryidnumbervisible

Gràcies!

Anna

En resposta a ANNA CASAMITJANA ROBERT

Re: Càrrega massiva de cursos afegint gestors

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Anna,

aquest procés s'ha de fer en dues passes, primer crear els cursos de forma massiva i després, amb un altre CSV inscriure el professorat. Hauríeu de fer servir aquests camps:

username firstname last name course1 role1

A course1 has de posar el nom curt del curs i a role1 teacher o editingteacher. Segurament sense firstname i lastname també hauria de funcionar. T'adjunto un CSV de mostra.

Quan dius posar la cohort, et refereixes al mètode d'inscripció o a posar una cohort concreta?

Fins ara,

Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Càrrega massiva de cursos afegint gestors

per ANNA CASAMITJANA ROBERT -

Ooh, perfecte, Mònica!!! Ja ens ha funcionat!! no havia dit res fins provar-ho i veure el què. És una gran sort tenir-vos de suport!! Ara miraré per aquí si heu respost com esborrar escales antigues que tenim creades... com que estan en cursos imaginem que caldrà esborrar els cursos però primer ens cal saber en quins s'estan fent servir i això no es deu poder veure imagino... indago una mica a veure què.

Moltes gràcies i si no "molestem" més, molt bon estiu!!

Anna