[RESOLT] Sincronització clickedu

[RESOLT] Sincronització clickedu

per MARC RIBAS FONT -
Nombre de respostes: 3

Bon dia,

aquest dies estic fent la sincronització d'usuaris i cursos amb clickedu per poder enllaçar notes i continguts. He sincronitzat els cursos correctament i estic fent les proves amb els usuaris. Aquests es sincronitzen bé però tinc dos dubtes:

  1. Cada usuari ha de tenir correu electrònic vàlid per tal de rebre la contrasenya nova? Si un alumne no té correu electrònic, com ho he de fer?
  2. Entenc que quan es sincronitza clickedu amb Moodle, quan accedeixes a clickedu i cliques a la icona de Moodle de la seva plataforma, hauries d'entrar directament sense demanar-te l'usuari i la contrasenya. Quina opció he de posar al mètode d'autenticació perquè això sigui possible? O què hauria de fer perquè això fos possible?
Moltes gràcies,

Marc Ribas


En resposta a MARC RIBAS FONT

Re: Sincronització clickedu

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Marc,

en aquest cas que les funcionalitats són de Clickedu, els hauries d'escriure directament a ells perquè et confirmin el funcionament esperat.

Un cop t'ho hagin resolt, si ens ho expliques aquí, segur que li serveix a més companys Somrient

Fins ara,

Mònica

En resposta a MARC RIBAS FONT

Re: RESOLT Sincronització clickedu

per MARC RIBAS FONT -
[Solucionat]
  1. El SSO ho ha solucionat directament clickedu.
  2. On hi havia problemes era amb la pujada de les notes del Moodle a clickedu. L'error estava que la id de la matèria de clickedu no era la mateixa a la matèria de Moodle.
Per saber quida id té cada matèria n'hi ha prou per entrar a la matèria que volem sincronitzar i fixar-nos en l'adreça que hi ha al navegador. Al fina d'aquesta adreça hi ha la id de la matèria.
Un cop sabem la id de la matèria de clickedu hem d'anar al curs Moodle corresponent i a la configuració de paràmetres del curs posar la id correcte.
COMPTE! Quan feu una nova sincronització de cursos al final o inici de curs amb matèries noves aquest id canvia.
Fitxer adjunt id_matèria_clickedu.png