Calendari

Calendari

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -
Nombre de respostes: 5

Hola

Teniu instruccions o un tutorial clar per tal de poder configurar els calendaris?. A principi de curs vaig poder posar al nostre nodes un calendari agrupat, però fa unes setmanes es va desconfigurar com per màgia i no surtien bé els esdeveniments o surtien repetits. Ara, tot i mirar el foro i algun enllaç recomanat no ho se configurar per a que el calendari Brugulat agrupi la resta de calendaris que volem que s'associi a aquest (1r eso, 2n eso, 3r eso, 4t eso, cfgm, CFGS, 1rbatxillerat, 2nbatxillerat, coordinació, secretaria, altres).

No ho se fer per a que surti tal i com surtia abans. Em podrieu ajudar?..Ja he creat tots els calendaris afegint calendaris, però entro al calendari agrupat (Brugulat) i no hi ha forma possible de relacionar-los amb la resta de calendaris...quin és pas per pas el que s'ha de fer per poder-los vincular?

El nostre web és insbrugulat.cat i el calendari apareix a la columna esquerre a sota del tot, ara mateix ens surt aquest missatge (Res per mostrar entre el 27/06/2020 i el 24/07/2020)

Gràcies per l'ajuda



En resposta a JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Calendari

per IGNACIO BENITO ABEJARO BOSCH -

Bon dia Jaures, 

En aquest fil del fòrum https://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/forum/discuss.php?d=145728 ja vam comentar com configurar els calendaris. En aquest enllaç  http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/agora-nodes/calendaris/calendaris2 pots trobar la informació sobre els calendaris.

salutacions

En resposta a IGNACIO BENITO ABEJARO BOSCH

Re: Calendari

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -

Ignacio, no funciona.

Els enllaços i respostes a les que m'adreces me les he mirat mil cops, no ve d'aquí. A principi del curs ja vaig configurar el calendari, i funcionava, ara ja no. Aquest matí també ho he tornat a configurar i funcionava, però ara de nou ja no torna a funcionar. T'ho podries mirar, si us plau?

posa "res per mostrar entre el 30/06/2020 i el 29/07/2020"

Merci per l'ajuda

la nostra web és insbrugulat.cat

En resposta a JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Calendari

per JAURES SANCHIS VILAPLANA -

Ara veig que de cop torna a funcionar...suposo que hi ha algun problema al carregar-se la pàgina...és estrany, però!

En resposta a JAURES SANCHIS VILAPLANA

Re: Calendari

per IGNACIO BENITO ABEJARO BOSCH -

Bon dia Jaures,


També hem tingut altres problemes amb altres nodes, però és degut a un error de les APIS de Google, ja que a vegades fan actualitzacions i evidentment no avisen a ningú. Hi ha hagut molt rebombori als fòrums de WordPress https://wordpress.org/support/topic/credentials-now-not-working-after-3-years-of-working/ Quant vegis missatges d'error API ... el més probable és que sigui per aquest motiu

Salutacions