Fòrum Àgora-MOODLE

Plugins

Re: Plugins

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola, Josep,

et responc entre línies:

en referència al plugin (pregunto des de la ignorància perquè tot just he començat a fer servir aquest fòrum fa poc), els plugins que no estan per defecte a Àgora, ¿es poden demanar que siguin instal·lats als espais moodle del nostre centre si justifiquem perquè els volem?

Benvingut al fòrum!

Pots proposar la instal·lació de plugins nous i es valorarà si són d'interès general per posar-los. El que no és possibles és posar plugins concrets només a un Moodle. Pots trobar la llista de plugins en aquesta PMF: Quins són els mòduls d'activitat, blocs i filtres actius a l'Àgora?

D'altra banda, en relació amb l'enllaç facilitat Com puc desactivar la missatgeria privada? trobaria molt interessant que es pugués desactivar la missatgeria entre estudiants però que aquests sí poguessin utilitzar-la per comunicar-se entre ells. És a dir, ¿es pot prohibir que el rol estudiant envii missatges a altres estudiants però sí que pugui enviar missatges a professors? Trobo que seria molt interessant que hi hagués aquesta possibilitat.

Doncs malauradament no és possible. La comunicació amb el professor si es desactiva la missatgeria ha de ser a nivell de curs dins de fòrums, tasques...

Fins ara,

Mònica