Còpies de seguretat amb dades d'usuari

Còpies de seguretat amb dades d'usuari

per Alejandro Hernández -
Nombre de respostes: 3

Bon dia

El moodle del nostre Institut http://agora.xtec.cat/ies-cal-lipolis/moodle/   no permet fer còpies de seguretat de cada curs incloent les dades d'usuari.

Sí que ho permet amb drets d'administrador.
Us agrairé si podeu donar permisos a cada professor-editor per tal que ho puguin fer ells mateixos. (és la única forma de poder guardar treballs i notes per possibles reclamacions abans de reiniciar cada curs).

Moltes gràcies

En resposta a Alejandro Hernández

Re: Còpies de seguretat amb dades d'usuari

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola Alejandro,

Per fer el que demanes necessites entrar a l'edició dels rols i en concret al professor editor. El següent enllaç (quan hagis entrat com administrador) t'hi porta directament:
http://agora.xtec.cat/ies-cal-lipolis/moodle/admin/roles/manage.php?roleid=3&action=edit

Un cop aquí, només cal que busquis el permís Backup user data (moodle/backup:userinfo) i donis permisos.

Espero que et serveixi, salut i bon inici de curs!

Pau
En resposta a Pau Ferrer Ocaña

Re: Còpies de seguretat amb dades d'usuari

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Alejandro!
Tingues en compte que aquest canvi als permisos per incloure segons quina informació a les còpies de seguretat està relacionat amb el canvi de versió que s'ha fet durant l'estiu per actualitzar a la 1.9.9 i és una de les restriccions que Moodle ha afegit per garantir la seguretat dels vostres entorns. Per tant, tot i que és possible tornar-ho a activar (seguint els passos que tan i tan bé ha explicat en Pau) és recomanable avisar al professorat perquè ho tingui en compte i procuri que aquests fitxers no siguin difosos (ja que contenen dades sensibles dels usuaris que, en alguns casos, dependent de la informació del curs, poden arribar a vulnerar la llei de protecció de dades).
Una abraçada i fins aviat!
Sara