Fòrum Àgora-MOODLE

Migració moodle cap a EIX

Migració moodle cap a EIX

per XAVIER TARTERA AGRAMUNT -
Nombre de respostes: 5

Avui he rebut un correu, dient que el proper divendres s'atura l'activitat de moodle per fer-ne la migració a la plataforma EIX, que el dilluns estarà operativa; només tinc una pregunta....

Cal fer-ho ara? que estem tots treballant amb la plataforma amb l'alumnat, i molts aprofitaran el cap de setmana per acabar d'entregar coses? no tots els alumnes han acabat, potser sí ESO, però batxillerats i cicles no, els agafa en plè període de recuperacions, i amb tasques per entregar.

No trobo el sentit de fer-ho, quan es podria fer perfectament a primers de juliol. Ara ho trobo com un atac a la feina que estem desenvolupant i amb el nervis que genera tot plegat els administradors de moodle, almenys jo estem força estressats com per afegir un canvi més, del tot innecessari podent-lo postposar en dates que no afectin a l'alumnat que encara fa teletreball.

En resposta a XAVIER TARTERA AGRAMUNT

Re: Migració moodle cap a EIX

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Xavier,

les migracions estaven previstes per l'estiu, tal com dius, és el millor moment per fer-ho. Les circumstàncies han canviat amb l'increment d'ús que hi ha hagut a causa del Covid19, i s'han hagut d'accelerar per poder garantir el servei. De totes maneres, traslladarem la teva inquietud a l'Àrea de Cultura Digital.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Migració moodle cap a EIX

per Carles Garrido Estrada -

És evident que estem en època de molt alta intensitat d'entrega de tasques virtuals, correccions, fòrums, avaluacions...Ara NO ÉS HORA DE FER MIGRACIONS, ni de tallar-nos la comunicació via moodle amb l'alumnat. 

Demanem que la migració es posposi per quan haguem acabat les classes lectives virtuals amb l'alumnat, d'altra manera es causaria un greu perjudici tant a l'alumnat com al professorat que treballem amb aquesta plataforma: informacions noves a l'alumnat, canvi de dates d'entrega de materials, possible canvi de data d'alguna avaluació per manca de correcció d'activitats,....

Reflexionem-ne! I resolem-ho ràpid, perquè l'alumnat ha d'estar informat quant abans millor de possibles canvis. 


Gràcies.

Carles Garrido Estrada

Professor d'economia de l'Institut Cirviànum

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Migració moodle cap a EIX

per M. Isabel Alcoba Laranjinha -

Entenem perfectament l'increment d'accessos que hi ha hagut a aquest servei durant la pandèmia, però queden exactament 10 dies per finalitzar classes i, per tant, per acabar tota l'activitat docent d'aquest accidentat curs. 


Ens agradaria que analitzessiu en profunditat l'avinentesa de fer just aquest darrer cap de setmana aquesta migració. Ens resulta difícil de creure que la propera setmana s'esperi que els servidors tinguin una càrrega de treball tan elevada que faci inajornable una aturada del servei, que no només s'estima en una o dues hores, sinó que necessita de tot un cap de setmana.


Si us plau, ara no és el moment de deixar l'alumnat i el professorat sense aquest recurs.


Moltes gràcies per l'atenció,


Maribel AlcobaEn resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Migració moodle cap a EIX

per JAUME JAUME ARROM -

En el nostre institut, també hi ha diferents professors que tenien concertades proves finals amb els seus alumnes a la plataforma moodle a la tarda del 12 de juny. Em demanen si es podria aplaçar unes hores, per poder fer les proves, com mínim a més tard de les 21.30 h del 12 de juny. 
Jo crec que fins i tot si es podia aplaçar al següent cap de setmana...
Salutacions!
Jaume Jaume
Ins. Agustí Serra i Fontanet
(Sabadell)

En resposta a JAUME JAUME ARROM

Re: Migració moodle cap a EIX

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola a tots i totes,

Com hem dit abans, hem traslladat les vostres inquietuds i, ja us avisaran pel canal oficial, però finalment les migracions de centres grans com els vostres, no es faran aquest cap de setmana. 

Les migracions que es faran seran de centes que no tenen CAP activitat al Moodle. 

Fins ara, 

Mònica