problemes amb avaluació tasca!!

problemes amb avaluació tasca!!

per ENRIQUE SANCHEZ GONZALEZ -
Nombre de respostes: 2

Hola, 

estic tenint problemes quan intento ficar la nota d'una tasca al moodle. SI entro directament al informe de vista única (a la tasca corresponent) puc ficar les notes, com sempre, activant l'opció sobreescriu. Pero després la nota no apareix a la tasca. Si deixo la opció de sobreescriure activada, no puc introduir notes de cap altra manera en la mateixa tasca, i si torno a la opció cap, elimina les notes introduides. 

Estic convençut que en âgora Moodle podia fer aixó, de fet juraria que he fet aixó en altre curs del centre pero hem trobo que en alguns altres la part de notes esta donant problemes.

Podria ser degut a la migració a Eix? estic explicant alguna cosa mal als companys? 

moltes gràcies!!!!

el curs i tasca en la que tinc problemes és la seguent:

https://educaciodigital.cat/insjaumebotey/moodle/grade/report/singleview/index.php?id=662&group=0&userid=0&itemid=16021&item=grade&page=0&perpage=100

En resposta a ENRIQUE SANCHEZ GONZALEZ

Re: problemes amb avaluació tasca!!

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Enrique,

en primer lloc dir-te que el comportament no pot haver canviat per la migració a EIX ja que el codi és exactament el mateix. Per això no heu de patir.

A veure si aconseguim definir el problema... et faig alguns apunts a veure si ho resolem:

  • Quan es modifica una nota des del qualificador, aquesta ja no es pot modificar des de la tasca, He fet la prova i a la tasca he vist la nota sobreescrita, però no el desplegable per canviar-la. Això és normal.
  • La tasca la teniu oculta al qualificador, els alumnes per tant, no veuen les seves notes.
  • El nostre consell és sempre introduir les notes a les tasques, no al qualificador, perquè sovint passen coses d'aquestes i els usuaris no saben el perquè.
Quan dius "Pero després la nota no apareix a la tasca" a què et refereixes exactament? Ens pots adjuntar una captura de pantalla a veure si ho veiem més clar?

Fins ara,
Mònica