Fòrum Àgora-NODES

Canvi de web? al passar a ser un Institut Escola.

Canvi de web? al passar a ser un Institut Escola.

per Damián Pascual Calero Aguado -
Nombre de respostes: 1

Bona nit.

El nostre centre passa a ser l'any vinent un Institut Escola.

Avui m'ha sortit el dubte de si haurem de fer servir un espai NODES nou o si podrem mantenir el que tenim. Tafanejant he vist que es pot exportar i importat un espai NODES. És decisió nostra o el departament ens diu quin serà el nostre web?

Ja he buscat al fòrum. L'únic que he trobat és aquest vídeo que explica com importar un espai nodes al nou nodes que ja està creat. 

https://www.youtube.com/watch?v=DL-HVECw78k

Merci.


In reply to Damián Pascual Calero Aguado

Re: Canvi de web? al passar a ser un Institut Escola.

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Damián,

el més recomanable és tenir la web del centre associada al nom del nou centre, codi de centre... En aquest cas teniu dues opcions:

  1. Demanar un Nodes nou per a l'Institut escola (recorde que cal tenir nom propi primer) i començar de zero o importar el contingut tal com s'explica al vídeo. En aquest cas existiran 2 Nodes fins que doneu de baixa el de l'escola.
  2. Demanar que el Nodes que teniu fins ara de l'escola, canviï de nom i d'URL i apunti al nou centre mantenint tot el que teníeu fins ara.
En el primer cas, podeu fer-ho tot vosaltres mateixos. En el segon ho hem de fer nosaltres. Aquesta petició l'hauríeu de fer a través del SAU.

Fins ara,
Mònica