plug-in de gravació de video

plug-in de gravació de video

per Jesús Monllaó Plana -
Nombre de respostes: 2

Hola,

com a profe d'anglès de la EOI els demano als meus alumnes que em vagin enviant videos amb diferents activitats orals que els demano. Com que Moodle no té cap aplicació nativa de gravació d'àudio i vídeo, ho fan amb el mòbil i molts cops han de comprimir els vídeos fins les famoses 10 megues. Quan vull un video llarg els facilito una carpeta de drive on llencen els videos un cop fets. 

El qiue em sembla meravellós de moodle és la capacitat de tenir-ho tot organitzat sense sortir de l'aplicació. He vist per internet plugins externs que l'administrador pot instal·lar però nosaltres (admin. catalans) no tenim permís per a fer-ho. https://moodle.org/plugins/atto_recordrtc.

Em preguntava si seria possible instal·lar-ne un per a que els alumn@s poguessin fer videos fàcilment amb la web i amb el micro ara que amb el COVID quasi tothom s'ha "construït" un petit espai online a casa. Per als que fem idiomes seria genial. 

Moltes gràcies per la vostra atenció. 


Fitxer adjunt Captura de pantalla 2020-05-28 a les 18.18.23.png
En resposta a Jesús Monllaó Plana

Re: plug-in de gravació de video

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Jesús,

aquest plugin ja està al Moodle, és possible que no el tingueu activat. Podeu activar-ho seguint els passos que s'expliquen a aquesta PMF: Com afegeixo el botó d'enregistrament d'àudio a la barra d'eines de l'Atto?

De moment però, el plugin de vídeo no està disponible per tal de controlar el volum de dades ja que els vídeos ocupen molt més que els àudios.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: plug-in de gravació de video

per Jesús Monllaó Plana -

Moltes gràcies per la resposta, Mònica. Però el que m'interessa és el video de cara a fer examens (miro a càmera, no llegeixo, etc). De tota manera, activaré el servei d'àudio, que l'any que ve ja me n'empescaré alguna.