Enquesta/retroacció de satisfacció per a tots els cursos

Enquesta/retroacció de satisfacció per a tots els cursos

per Jesús Monllaó Plana -
Nombre de respostes: 2

Hola, sóc l'admin de moodle de la EOI Vendrell https://agora-eoi.xtec.cat/eoidelvendrell/moodle/course/view.php?id=443 i he creat una retroacció per a tot l'alumnat del centre que he penjat a la pàgina d'inici: https://agora-eoi.xtec.cat/eoidelvendrell/moodle/mod/feedback/view.php?id=39384 

Tot sembla correcte. Cada curs té el bloc de feedback/retroacció activat i he demanat autenticació per a poder accedir a l'enquesta. Per alguna raó quan l'usuari s'identifica la retroacció desapareix del mapa. He passat una bona estona mirant que la retroacció sigui visible, connectors activats, permisos i d'altres mandangues però tot sembla correcte i no me n'ensurto. 

Agrairia qualsevol mena d'ajut. Gràcies. 

En resposta a Jesús Monllaó Plana

Re: Enquesta/retroacció de satisfacció per a tots els cursos

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Jesús,

em sembla que ja està resolt, havíeu modificat permisos del rol "Usuari autenticat a la primera plana" i per això no podien veure-la.

Els permisos que hem modificat són els següents: mod/feedback:complete i mod/feedback:view

Per defecte, tots dos permisos els té el rol usuari autenticat, potser en algun moment vau tenir la necessitat de canviar-ho.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Enquesta/retroacció de satisfacció per a tots els cursos

per Jesús Monllaó Plana -

TOT SOLUCIONAT, MÒNICA. MOLTES GRÀCIES.

Això dels permisos suposo que és el resultat de la barreja d'haver "heretat" un Moodle a mig curs i jo que sóc novatillo.

Somrient