Temps de connexió a EIX

Re: Temps de connexió a EIX

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Nombre de respostes: 0

Genial Santi, gràcies per compartir-ho!

Justament acabàvem de descobrir al mateix amb l'Àgora de la direcció general de FP, que fa dies que anem mirant aquest tema. Ells feien una utilització força intensiva de la validació LDAP.

Comento per tothom:

- La primera validació via GoogleAuth2 mirarà ja hi ha algun usuari amb aquell correu electrònic (és igual si era anteriorment LDAP, manual, o autenticació per mail). Si troba aquest correu, vincularà l'usuari. Si no, crearà un de nou.

- Aquest usuari (vinculat) pot canviar el seu correu electrònic perquè quan ja ha validat una vegada per GoogleAuth2, els usuaris ja estan vinculats. Per tant, el validarà encara que el seu correu ja no sigui el de google corresponent a la validació.

- Per tot això, podem tenir usuaris que es validin pel botó de Google i que estiguin registrats amb un altre mètode. En principi no afecta a la validació, funciona.

- Ara, com deia el Santi, veiem que si tenen LDAP tenen problemes de desconnexió. Comprovarem també si passa amb els "manuals" (de moment no em vist aquests problemes). Ja ho reportarem en aquest fil.

En tot cas, sembla que cal esmenar els usuaris "antics". En el cas dels centres que tenien als profes per LDAP, el millor és cercar-los i fer el canvi manualment.

Mirem de tancar aquest tema, però esperem aportar alguna confirmació i algun detall més (només portem 24h amb aquesta prova i amb un sol usuari de proves...cal verificar que no hi ha algun altre efecte colateral).

Gràcies,


Joan