Contactes a moodle

Contactes a moodle

per Sílvia Sanz Sanz -
Nombre de respostes: 1

Bona tarda,

Els alumnes m'envien missatges de manera privada sense cap mena de problema, però avui m'he trobat que alguns sol·liciten ser contacte meu. Què implica que un alumne et demani ser contacte? Per a que serveix?

Moltes gràcies.


En resposta a Sílvia Sanz Sanz

Re: Contactes a moodle

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Sílvia,

T'he respost la pregunta al fòrum d'Odissea (de suport a l'EIX). En tot cas, la poso també aquí per a tothom i així, si em deixo alguna cosa la Mònica ho pot completar amb més precisió...

...

Doncs la resposta completa depèn dels paràmetres que triï el centre en la configuració (mirar "Opcions avançades") però de forma bàsica tenim:

- Un usuari, en configurar la seva missatgeria, pot triar no rebre missatges, o només dels seus contactes o només dels seus contactes i dels companys de curs. En aquest sentit, ser contacte té relació directa amb possibilitat de comunicar-se per la missatgeria interna.

- A part d'això, els usuaris no tenen accés a la llista de tots els usuaris del lloc. Per tant, si no es comparteix curs, pot ser difícil trobar la manera d'enviar un missatge. Afegint-te a contactes garanteix tenir aquest "accés".

- I de manera fàcil, si vas a missatgeria, veuràs que també fa més fàcil trobar els missatges o comunicar-te amb els teus contactes (com l'agenda de contactes d'un telèfon) ja que no requereix anar a la llista de participants, cercar...

Joan