Optimització de capacitat i neteja d'arxius "combined" i altres

Optimització de capacitat i neteja d'arxius "combined" i altres

per JORDI RODRIGUEZ MARTI -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda,

Sóc en Jordi Rodriguez, professor de tecnologia i un dels principals ususaris del moodle de l'escola Cultura Pràctica / Creixen Terrassa. Tenim problemes de capacitat i hem rebut avisos que ens animen a esborrar les còpies de seguretat. Les hem esborrat totes, també hem fet neteja d'usuaris antics i d'altres dades, però per molt que esborrem, aconseguim reduir molt poc el volum usat. Avui, després de diverses accions de neteja, tenim ocupats 7353MB dels 8000MB disponibles. Estem al 91%.

Resum Ocupació del disc

Investigant hem detectat una abundant quantitat d'arxius "combined.pdf" que sembla que s'associen a cada arxiu lliurat de cada tasca per cada alumne. Resulta que n'hi ha de cursos reiniciats i d'alumnes ja eliminats. Aquest arxius per si sols ocupen 2,58GB i n'hi ha uns 20000. Hem trobat com eliminar-los d'un en un però això és inviable.

També detectem que hi ha arxius "assignfeedback_editpdf” que solets ocupen 5,02GB (són 85547 arxius principalment tipus combined.pdf, Cross.png i tick.png) que entenem que són associats a cada qualificació que s'ha fet d'una tasca i n'hi ha d'alumnes i cursos vells i prèviament ja reiiniciats

Finalment detectem arxius tipus “assignsubmission_file” que ocupen 1,03GB amb unes condicions iguals a les anteriors.

La pregunta és: com podem eliminar-los tots de cop?

Si el sistema no ho permet i el fet de reiniciar el curs no neteja aquests arxius sobrers, tenint en compte que ocupen bastant més de la meitat de la nostra dotació, podem fer una notable ampliació de la capacitat que tenim assignada?

Agraïm la col.laboració i esperem una solució que no ens faci estar pendents tant sovint de la capacitat i per tant ens limita l'ús que podem fer del moodle. 

En resposta a JORDI RODRIGUEZ MARTI

Re: Optimització de capacitat i neteja d'arxius "combined" i altres

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Jordi,

tal com dius els fitxers combined.pdf no s'eliminen en reiniciar cursos. Estem treballant per trobar una solució.

Pel que fa a les trameses, si el curs s'ha reiniciat abans d'eliminar els alumnes, sí que s'haurien d'haver esborrat.

De totes maneres, un cop heu fet aquesta revisió i efectivament no es poden esborrar a mà tots aquests fitxers que comenteu, podeu fer la petició d'ampliació i se us farà sense cap problema.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Optimització de capacitat i neteja d'arxius "combined" i altres

per JORDI RODRIGUEZ MARTI -

Gràcies Mònica,

Portem temps rere els "combined.pdf" i no hi trobavem solució.

Aquests últims dies hem fet més neteja a mà des arxius més grans i durant el cap de setmana s'ha realitzat la migració amb èxit. Aquest matí es poden connectar els alumnes perfectament. Ha estat ràpid i un èxit.

Tanmateix estem al 90% de capacitat i ja vam experimentar el curs passat, sense confinament, la situaci´ode qudar-nos sense espai per rebre tasques de cop. Ens resta demanar-vos una ampliació de quota que no ens faci patir cada pocs mesos atès que el problema dels arxius combined.pdf i “assignfeedback_editpdf” sembla que no es pot resoldre. Esperem la vostra resposta.

Moltes gràcies i ànims en aquesta temporada tant exigent per vosaltres.