Fòrum Àgora-MOODLE

Esborrar tasques

Esborrar tasques

von Núria Silanes De Paco -
Anzahl Antworten: 3

Bona nit,és possible eliminar tasques que ja han tramès els alumnes sense perdre les qualificacions i les trameses?

Els tutors m'ho demanen per tal que el llistat de tasques fetes no s'acumulin.


Gràcies!

Als Antwort auf Núria Silanes De Paco

Re: Esborrar tasques

von JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Núria,

Entenc que no parleu del qualificador, sinó de no sobrecarregar la informació que veuen els alumnes al curs?

No crec que sigui bona idea esborrar res. Es poden ocultar fàcilment (Editar->Oculta). Però crec que tampoc és la solució.

La idea seria endreçar correctament el contingut del curs. Es pot distribuir tot en seccions (o temes), es pot fer que en veure el curs només es vegi una secció alhora (que es pugui navegar per les seccions), es pot fer que la secció actual sigui la que surti inicialment (es diu Realça)...

Si és això el tema, pots preguntar per més detalls i ho mirem...

Joan

Als Antwort auf JOAN GUILLEN PELEGAY

Re: Esborrar tasques

von Núria Silanes De Paco -

Ja no és per descarregar informació als alumnes perquè ho posem en ocult i ja,és per descarregar informació (tasques ja trameses) al professorat. Si no es poden esborrar, potser podem fer una secció a baix de tot de totes les tasques trameses que els alumes no vegin i ja està. Seria aquesta una possible solució?


Moltes gràcies


Nuria

Als Antwort auf Núria Silanes De Paco

Re: Esborrar tasques

von JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola!

Sí que es poden esborrar. Només caldria tenir un element del qualificador amb la mateixa nota... però insisteixo en no veure-ho necessari.

Justament, la gràcia de fer el seguiment amb Moodle (i no enviant correus o per altres canals menys estructurats) és que ho pots tenir tot (documentat, endreçat, amb els comentaris originals, dates d'entrega...) És tenir el registre del que ha passat (també es poden treure informes, veure què ha passat, atendre reclamacions o queixes...) Per tant, jo no esborraria res fins al canvi de curs.

En alguns casos podria haver problemes del servidor (que no tinguéssim prou quota de disc) però pels missatges que veig dels equips tècnics, s'està ampliant la capacitat per tots els centres que ho necessiten.

Per tant, seguiria... Si el professorat veu masses coses, és perquè cal reorganitzar (contingut, seccions, qualificador...)

Joan