Actualització a la nova versió

Actualització a la nova versió

per EDUARD PEREZ MONFORT -
Nombre de respostes: 5
Hola,
he provat d'actualitzar a la nova versió i en premer desa els paràmetres la pantalla queda en blanc amb la següent adressa al navegador: http://agora.xtec.cat/iescastellarnau-sabadell/moodle/admin/upgradesettings.php
Torno a entrar al servidor i no s'ha actualitzat res.
El nostre espai és: http://agora.xtec.cat/iescastellarnau-sabadell/moodle/
Moltes gràcies i salutacions


En resposta a EDUARD PEREZ MONFORT

Re: Actualització a la nova versió

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Eduard!
Ja hem revisat i solucionat el problema que ens has comentat! Si detectes alguna cosa més ja ens la faràs saber!
Una abraçada i molt bon estiu!
Sara
En resposta a EDUARD PEREZ MONFORT

Re: Actualització a la nova versió

per M Pilar Ferreiro -

Hola,

A nosaltres ens passa una cosa semblant, quan premo "desa els canvis" a la pàgina de nous paràmetres a la part inferior esquerra de la pantalla surt "Terminado" i la pàgina queda en blanc i si torno a entrar tot està igual.

Un altre tema, que potser està connectat és que els professors no poden fer còpia de seguretat amb les dades d'usuari, només els surt la columna de recursos i activitats del curs però no la de dades d'usuari. Això passa perquè no està actualitzada la versió? A mi com administradora si que em surten les dues columnes.

La nostra adreça és: http://agora.xtec.cat/eoibdrassanes/moodle/

Gràcies per contestar això en ple estiu!

M Pilar Ferreiro

En resposta a M Pilar Ferreiro

Re: Actualització a la nova versió

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola M.Pilar!
Ja hem revisat i resolt el problema amb els paràmetres que ens comentaves i, per tant, s'ha pogut finalitzar l'actualització de Moodle.
Sobre l'altre tema que comentes (el de les còpies de seguretat) ho revisarem perquè sospitem que és una funcionalitat de la versió nova de Moodle. Tan aviat com descobrim alguna cosa us ho farem saber.
Una abraçada i bon estiu!
Sara
En resposta a M Pilar Ferreiro

Re: Actualització a la nova versió

per Pau Ferrer Ocaña -
Hola M Pilar,

Ja hem trobat el que ens demanaves sobre la còpia de seguretat de les dades d'usuaris. A partir de la versió 1.9.7, i per tant, a la 1.9.9 també, s'ha afegit un nou permís que, per defecte, només està disponible pels administradors del lloc. Tot i així, es pot habilitar, el permís s'anomena: Backup user data (moodle/backup:userinfo). I s'hauria d'habilitar per al professorat.

Tot i així, a la web de moodle fan la següent anotació:

For security reasons, it is recommended that the capability to backup user data is only allowed for people who really need it, and their accounts should be protected by strong passwords.

Que en català ve a dir que per qüestions de seguretat es tinguin cura amb el permís i només se li doni a aquelles persones que la necessitin i que tinguin una contrasenya segura. Això ho puntualitzen ja que les dades dels alumnes són dades sensibles i tothom que tingui accés a aquest permís tindrà accés a totes aquestes dades.

Espero que et serveixi, si tens algun dubte sobre com activar el permís, fes-nos-ho saber.

Bon estiu,

Pau