Fòrum de suport EIX (històric)

Sol·licitud d'ampliació de quota de disc

Sol·licitud d'ampliació de quota de disc

per JORGE DIAZ MORENO -
Nombre de respostes: 2

Hola,


Sóc el gestor dels serveis d'àgora a l'Institut Salvador Seguí. Primer de tot agrair-vos la feina que esteu fent, no ha de ser gens fàcil estar al vostre lloc.

Tenim activat EIX (tot i que a la consola de gestió d'àgora no ens surt com activat) i veiem molt pràctic el nou format. Vam crear tota l'estructura dels cursos però ens vam haver d'aturar pel següent motiu:

Vam demanar el servei perquè en el nostre moodle actual (un de propi MOLT antiquat que ens dóna problemes sovint) tenim un total de 30GB de dades. Som un centre d'FP amb 14 cicles formatius (gairebé tots de 2 anys i molts d'ells amb diversos grups de matí i tarda (una multiplicació exponencial...).

Nosaltres, tècnicament, estem preparats per fer el traspàs a aquest Moodle EIX (ja hem creat tots els cursos) més modern però amb els 5GB només podríem traspassar uns pocs grups. Fet que pot resultar problemàtic.

Entenc que els 30GB que estem fent servir, en part, és conseqüència d'una pràctica antiquada: penjar tots el documents, presentacions i vídeos al Moodle en comptes de penjar-los al nostre DRIVE i enllaçar el document al Moodle. Amb la situació actual no m'hi veig amb cor de demanar aquest canvi/aprenentatge als 100 i pico docents que formem el claustre. L'ideal seria poder traspassar aquest 30GB al Moodle EIX i anar formant al professorat per treballar amb enllaços DRIVE penjats al campus.

Sería possible tenir una ampliació temporal per poder fer el traspàs i programar una reducció del mateix per tornar a una quota de disc raonable?


Aquest és el nostre eix: https://educaciodigital.cat/iessalvadorsegui/moodle/


Atentament,

Jorge

En resposta a JORGE DIAZ MORENO

Re: Sol·licitud d'ampliació de quota de disc

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Jorge,

gràcies! fem el que podem per arribar a tot!

Hem ampliat la quota del vostre Moodle a EIX perquè pugueu fer el traspàs. La quota del 5GB està pensada pels centres que comencen de zero, però és evident que vosaltres en necessiteu més.

Sort amb la migració, qualsevol dubte aquí ens teniu.

Fins ara,

Mònica