Codificació moodle al Toomates

Codificació moodle al Toomates

per Ismael Marcén -
Nombre de respostes: 2
A la web del toomates hi ha un apartat de resolució i correcció d'equacions on-line, tipus test. Està bé, però llavors no es pot controlar la feina feta pels alumnes, i això és molt interessant.
Resulta que hi ha un botonet on diu "codificació moodle", sembla com si es pogués passar fàcilment al moodle. He provat de lligar-ho però no me'n sortit.
Algú sap com fer-ho?
Gràcies
Aquest és el lloc:
http://phobos.xtec.es/gromo/quetxup/quetxup.php?llista=3
En resposta a Ismael Marcén

Re: Codificació moodle al Toomates

per Raül Fernández -

Hola Ismael,

Tant les llistes "quetxup", com les generades pel BeWoom (generador d'exercicis molt útil) codifiquen en format "moodle".

Això vol dir "format GIFT", és a dir, copies tot el text generat i el poses en un fitxer de text pla (notepad), per exemple exercicis.txt, lla vors en el mòdul de preguntes del moodle, li dius importar->format GIFT, pujes el fitxer txt i ja està, automaticament tens els exercicis en format GIFT.(També cal que tinguis el filtre TeX activat)

El que jo faig és el següent: Genero uns 200 exercicis de diferent tipus (per exemple eq. de primer grau), els pujo a una categoria corresponent al moodle (uns 20 segons, molt ràpid). Llavors creo un qüestionari agafant 10 preguntes aleatòries de la bateria de les 200, així és gairebé segur que cada alumne obté un qüestionari diferent.

El BeWoom genera diferents tipus de preguntes, tant de resposta numerica com resposta múltiple, a triar.

El totxo de post no és per publicitat, sinó per promocionar una eina molt útil, i que entre tots la anem depurant. (si trobes algun error, en Gerard tarda milisegons en trobar-lo i resoldre-ho)

Raül