Fòrum de suport EIX (històric)

Alliberar espai

Alliberar espai

per ERIC ROBERT VISUS BALLESTE -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

Al nostre portal Eix https://educaciodigital.cat/escolaciutatjardi/moodle/ ens falta poc per acabar la quota de 10GB.Com podem esborrar arxius i fitxers de les trameses sense eliminar la qualificació, la retroacció ni els comentaris?

És possible que ho facin les mateixes mestres?


Són 445 alumnes, els més petits, fins a segon utilitzen molt fitxers d'imatge, alguns comprimeixen, però la majoria no.

Hem trobat una opció com a administrador del lloc, però és molt difícil trobar/gestionar una activitat concreta o un curs. Si es pogués cercar segons el context seria molt més fàcil, però aquesta opció no l'he trobat.


He trobat altres fils que parlen de restaurar, però volem conservar les qualificacions.

A Moodle també he trobat aquest fil que parla de "la subida avanzada de archivos" però crec que ja no és vàlid. No he trobat aquesta opció al nostre portal.

Gràcies

En resposta a ERIC ROBERT VISUS BALLESTE

Re: Alliberar espai

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola, Eric,

és millor que no elimineu tasques ni fitxers d'alumnes, el que sí que podeu eliminar són les còpies de seguretat que també ocupen espai. A final de curs, sí que serà recomable que feu el que s'indica a la PMF Quines tasques cal fer quan finalitza el curs?

En aquests moments, encara no podeu demanar ampliacions d'espai a EIX, però els tècnics estem pendents de l'ocupació dels Moodle i quan veiem que esteu arribant al límit us l'ampliem d'ofici.

Fins ara,

Mònica