Fòrum Àgora-MOODLE

Importació cursos

Importació cursos

per Maria Riau Grau -
Nombre de respostes: 2

Bona nit!

Ha desaparegut el bloc Administració de la pàgina principal del moodle, hem tocat alguna cosa sense voler. Ara volia importar els cursos de 1rA als altres primers i 2nA als altres segons i no ho puc fer.

Em podeu ajudar.

Enllaç moodle

Moltes gràcies

En resposta a Maria Riau Grau

Re: Importació cursos

per JOAN GUILLEN PELEGAY -

Hola Maria,

L'havíeu amagat a la pàgina inicial del Moodle (l'hem tornat a visualitzar). Però en tot cas, veig que en diferents cursos heu amagat alguns blocs (veig el de Navegació amagat en un, per exemple).

Què cal fer?

- Si activeu l'edició, veureu que apareixen els blocs que heu ocultat (amb un to més gris, indicant que estan ocults). Llavors podeu editar-los i tornar a visualitzar-los.

- Si, no recordeu... En editar un bloc (rodeta), teniu un apartat "En aquesta pàgina" on podeu triar si es veu o no el bloc en la pàgina on esteu. És aquí on el podeu visualitzar.

- Recordeu que podeu activar l'edició des del botó de la dreta (verd). I també ho podeu fer des de qualsevol altre curs o espai. Ho comento, perquè si heu amagat el bloc d'administració potser penseu que heu perdut també l'opció d'activar l'edició... però ho podeu fer des de qualsevol altre lloc i després entrar a l'espai en qüestió.

- Per últim, només comentar que no és recomanable amagar aquests blocs genèrics. Són els que et permeten fer les tasques comunes segons el context (canviar la subscripció d'un fòrum, anar al qualificador...) Penseu que no mostran a tothom les mateixes opcions; només mostren les que toquen a cada usuari.

Joan