Fòrum Àgora-MOODLE

connexions

Re: connexions

per JOAN GUILLEN PELEGAY -
Nombre de respostes: 0

Hola Núria!

Crec que hi ha dos temes diferents...

- El primer, respecte el que deies de poder veure tots els usuaris (com si fos un admin, i això em despistava) és degut a que l'usuari que reportes, no sé si per error, està inscrit a molts cursos: Tercer, Quart, Cinquè, Sisè i també Primer (encara que aquest està ocult i no ho veu).

És per això que pot veure tants alumnes, i semblaria que, com l'admin, pot veure a tothom. Però un alumne inscrit en un curs, només veu els seus companys.

- Un altra cosa, pel teu darrer missatge (sobre veure l'últim accés de cada usuari), és mirar de filar més prim i filtrar més la informació. Per defecte sí que es veu a tothom del curs, però això també podeu filtrar-ho. Cal anar a l'Administració del lloc -> Usuaris -> Permisos -> Política d'usuaris i trobareu que podeu seleccionar els camps que voleu ocultar (Camps d'usuari ocults) i, així, controlar més la informació pública. Insisteixo que aquí, pública vol dir "dins del curs". Per exemple, no es veu la data-hora de la darrera entrada al moodle, sinó a aquell curs concret.

Crec que ja ho tenim!

Joan